Ossi Hella jälleen luokkavoittoon, nyt Mikkelissä!

22.3.2015

Kuopion pöytätennisseuran Ossi Hella on äitynyt mainioon kevätvireeseen. Aiemmin Jyväskylässä napsahtaneen luokkavoiton jatkoksi Hella otti upeasti luokkavoiton lauantaina pelatuissa Mikkelin MPS:n järjestämissä kansallisissa kilpailuissa rating 1900-luokassa.

1900-luokan loppuottelussa Ossi kukisti helsinkiläisen MBF:n Barri Kellow´n tiukassa viiden erän taistossa erin 3-2 (-5,9,-7,4,9).

Kilpailuluokan "Mikkeli-systeemillä" pelatussa alkulohkossa oli jo tiukat paikat, sillä peräti neljä pelaajaa lohkon seitsemästä osallistujasta päätyivät tasamäärään voitettuja otteluita (4). Ossin onneksi hänellä oli paras eräsuhde muihin tasamäärään päätyneiden pelaajien kanssa ja näin hän jatkoi lohkoykkösenä välieriin. Alkulohkossa tuli mainiot voitot JPT:n Marko Kareisesta suorin 3-0 erin sekä JysRy:n Jarmo Patjasta viisieräisessä.

Välierässään Ossi paukutteli myös upean voiton Lappeenrannan LrTU:n rutinoituneesta Harri Korpelaisesta suoraan 3-0 (6,6,10) erälukemin!

Ossi täydensi loistavan Mikkelin vierailunsa tuplaluokkavoittoon, sillä hän pokkasi ykköspalkinnon myös tasoitusluokassa! Loppuottelussa vastustajana oli sama mies kuin 1900-luokankin loppuottelussa, eli MBF:n Kellow. Tämän luokan loppuottelussa voitto kuitenkin varmistui helpommin, 3-1 erin!

Kuopiolaisista kisoissa pelasi myös Kari Punnonen, sekä Joensuun JPT:tä edustava Viola Haapasalo. Punnonen osallistui Hellan voittamaan 1900-luokkaan A-poolissa, mutta tippui kolmesta voitosta huolimatta jatko-otteluista. Myös Viola saalisti 1660-luokan alkulohkossaan kolme voittoa, mutta tyytyminen oli lohkon kolmossijaan ja putoamiseen jatko-otteluista.

Paitsi Ossille, haluamme myös toivottaa onnea "naapuriseuralle" MPS:lle hienosta kilpailuosanottajamäärästä (86)! Toivottavasti tämä toimisi piristysruiskeena koko Itä-Suomen ja Savon pöytätenniskilpailutapahtumille!

 

Kilpailutulokset MPS:n kansalliset