Ennakkotiedotus Luolakisoihin liittyen.

18.9.2015

KuPTS:in "Luolakisat" aloitetaan siis huomenna, lauantaina 19. syyskuuta kello 10.00

Pelimuotona on ns. "Eesti-systeemi", jossa kaikki kilpailun osanottajat osallistuvat yhteen ja samaan kilpailukaavioon. Nyrkkisääntönä toki tässäkin on, että mitä useamman ottelun voitat, sitä korkeammalle sijoitut.

Kisojen voittajasuosikkeja arvioitaessa korkeimman ratingin pelaaja on Joensuun JPT:n Aleksi Hyttisellä, joka on useana vuotena viihtynyt Luolan karkeloissa hyvin. Kovimmat haastajat löytyvät kevätkisan pääluokan voittaneesta isäntäseuran Iivari Hartikaisesta ja Jouni Nousiaisesta sekä Jyskän Tomi Lehtosesta ja Markku Virneksestä. Mustiksi hevosiksi hevosmiesten tietotoimisto nimeää Mikkelin MPS:aa edustavan Sami Hattusen ja jo sarjapelikierroksella mukavia yllätysvoittoja napanneen Ossi Hellan.

Niille pelaajille, jotka eivät ole aiemmin vierailleet Luolassa pelaamassa, muistutettakoon vielä, että pelialue on hieman matalampi ja syvyyssuunnassa kapeampi kuin normaalisti. Seinät ovat karkeaa kalliokiveä, joten on syytä välttää pelaamista aivan niiden äärellä. Olemme lähes poikkeuksetta selvinneet aiemmin ilman vakavia vahinkoja, mutta tämä seikka on hyvä huomioida.

Kisapaikalla toimii myös pieni puhvetti, josta voi ostaa edullisesti sämpylöitä, voileipiä, kahvia ja pullaa. Kisapaikalla on myös limsa-automaatti, joka mahdollistaa limun/energiajuoman oston kolikoilla ja tekstiviestillä.

Tervetuloa Kuopioon pelaamaan!