Olli-Ville Haloselle SPTL:n pronssinen ansiomerkki!

3.10.2015

Seuramme pitkäaikaista aktiivia Olli-Ville Halosta muistettiin viimein upeasta ja pitkäjänteisestä työstään Kuopion Pöytätennisseuran eteen kun hänet palkittiin Suomen Pöytätennisliiton pronssisella ansiomerkillä.

O-V:lle ansiomerkin luovutti seuramme nykyinen puheenjohtaja Pertti Rissanen jo taannoisten Luolakisojen avajaisten yhteydessä, mutta niin vaan jäi tiedotusvastaavalta tämä merkittävä asia aiemmin (kisaraportissa) kokonaan mainitsematta. Parempi myöhään...

Halonen on toiminut seurassamme pienen ikuisuuden ja johtokunnassakin mm. puheenjohtajana ansiokkaasti usean vuoden ajan. Lisäksi myös pelihommat ovat olleet hallussa ja palasipa Ole vahvasti parin sapattivuoden jälkeen takaisin kilpakentille tälle kaudelle seuramme 2-joukkueessa II-divisioonan avausturnaukseen, jossa saldona oli vain yksi tappio yhdeksästä kaksinpeliottelusta.

Kuopion Pöytätennisseura ry onnittelee Olli-Ville Halosta Suomen pöytätennisliiton pronssisesta ansiomerkistä ja toivottaa menestyksekästä pelikautta 2015-2016!