Joukkue-SM/M2200-SM alkaa huomenna; mukana kuusi kuptsilaista.

20.11.2015

Viikonloppuna ratkotaan joukkueiden sekä kaksin- että nelinpelien 2200 (rating alle 2200)-luokkien Suomen mestaruudet Helsingin Ruskeasuolla. Kuopion Pöytätennisseurasta kilpailuihin osallistuu kuusi pelaajaa.

Kilpailut alkavat osaltamme joukkuekisalla, jossa seuralla on tulessa kaksi joukkuetta. Ykkösjoukkue (Patrik Rissanen, Iivari Hartikainen ja Olli-Ville Halonen) kohtaavat ensimmäisellä kierroksella TIP-70 3:n (Vantaa). Voitolla seuraava vastus olisi lahtelainen LPTS.

Kakkosjoukkue (Miko Haarala, Jouni Nousiainen ja Pertti Rissanen) puolestaan kohtaa ensiksi "hegemonia-ottelussa" Jyväskylän JysRy:n. Voitolla vastus toisella kierroksella olisi Turun TuKa.

Kaksinpelissä arpa osui kuopiolaisittain seuraavasti:

Iivari Hartikainen on pooli B:n kolmossijoitettu. Muut pelaajat poolissa ovat TIP-70:n Aleksi Mustonen (1.) ja PT Espoon Arttu Pihkala.

Patrik Rissanen on poolin F ykkössijoitettu pelaaja. Muut pelaajat tässä poolissa ovat Leo Kivelä (LPTS), Toni Pitkänen (Wega) sekä Ahmad Rebin (TIP-70).

Miko Haarala pelaa poolissa O. Muut pelaajat poolissa ovat Hyvinkään HUT:in Harri "Slowhand" Sassi (1.), Wegan Pekka Kolppanen sekä PT Espoon Veeti Valasti.

Jouni Nousiainen on pooli P:n kolmossijoitettu. Yläpuolelle ennakkoon on siidattu niin PT Espoon Vladimir Tikhomirov kuin KSF:n Tomi Penttilä. Neljäntenä poolin täydentää Wegan Markku Kosonen.

Ja vielä Olli-Ville Halonen! Ole on poolin R ykkössijoitettu. Vastustajakolmikko koostuu PT Espoon Xisheng Kongista, Wegan Anton Mäkisestä sekä Karjaan BF-78:n Roger Söderbergistä.

Nelinpelissä Patrik ja Pertti Rissanen pelaavat poolissa B. Muut parit poolissa ovat Tikhomirov/Aleksi Hyttinen (JPT), Pekka Kolppanen/Hannu Sihvo (Wega) ja Mustonen/Kimi Kivelä (TIP-70).

Iivari Hartikainen ja Jouni Nousiainen ovat kakkossiidattuina poolissa E. Muut osallistujat: Sami Ruohonen/Janne Vuorinen (KoKa), Pitkänen/Mäkinen (Wega) sekä Söderberg/Patrik Palmgren (BF-78).

Miko Haarala/O-V Halonen ovat poolin H ennakkosijoituksissa ykköspari. Muut parit ovat Kong/Jussi Rahikainen (PT Espoo), Samit Hattunen ja Järvinen (MPS), Matti Lappalainen/Tatu Pitkänen (HP/Wega).

Arvonnat löytyvät kokonaisuudessaan *tästä*