Fintrade Open: arvonnat ja aikataulu.

3.2.2017

Vihdoin ja viimein! Lauantain "Fintrade Open"-kilpailuiden arvontakaaviot ja alustava aikataulu on nyt julkaistu ja nähtävillä.

Aikataulusta:

Koska käytössämme on kahdeksan pöytää, joudumme hieman porrastamaan luokkien aloitusaikaa. Pahoittelut jo etukäteen sille osalle kilpailijoita, jotka joutuvat odotuksen uhreiksi.

  • Klo 10.00 aloitamme luokat II, III ja juniorit. II-luokalle on varattu kaksi pöytää (1/pooli), III-luokalle neljä pöytää (2 / pooli) ja junioreille kaksi pöytää.
  • Kun pöydät 1 ja 2 vapautuvat II-luokan pooleista, aloitamme I-luokan välittömästi. Arvioitu aloitusaika on klo 12.00.
  • IV-luokka (4 poolia) aloitetaan heti kun juniori-luokan poolit ovat valmiita ja jatketaan kokonaisuudessaan III-luokan poolien loputtua.

Muuta:

Kilpailupaikalla on Pertti Rissasen isännöimä pienimuotoinen puhvetti. Pertille suoritetaan myös osallistumismaksut (käteisellä). Niille pelaajille, jotka eivät ole vierailleet Luolassa, haluamme tiedottaa että pelialueen ulkopuoliset seinämät ovat karkeaa kalliota, joten olethan varovainen liikkuessasi seinustan lähellä.

Palkinnot ovat jälleen hyvät. Miesten I-luokassa 1. palkinto on 50 euron arvoinen lahjakortti Pingiskeskukseen. Muissa aikuisten luokissa pääpalkintoina on 20 euron lahjakortti Pingiskeskukseen. Muista mitalisijoituksista palkitaan kotimaisella käyttölasitavaralla. Junioriluokassa palkintoina hienot pokaalit!

Tervetuloa Kuopioon pelaamaan! Nähdään Luolassa!