Kuopiolaismenestystä JPT:n kansallisissa kilpailuissa.

10.9.2017

KuPTS:in Kari Punnonen ja Maxim Nesterov pitivät seuramme mitaleiden syrjässä Joensuussa lauantaina pelatuissa JPT:n kansallisissa kilpailuissa. Kari voitti veteraanit-50 luokan ja oli miesten pääluokassa kolmas. Maxim puolestaan voitti M-1700 luokan!

Mukana pääluokassa oli myös Karin poika, Petter, joka kahden voiton jälkeen koki karvaan viidennen erän jatkopallotappion joensuulaisten vanhalle kehäketulle Vesa Bäckmanille. Liekö Pete hieman loukkaantunut henkisfyysisesti kun viimeinen ottelu olisi ollut isä-Karia vastaan, joka sai wo:n? Toimituksemme ei ole tavoittanut Peteä kommenttia varten.

Myös Karille poolina pelatussa pääluokassa tappiot Bäckmanille sekä Nurmeksen Elmo Salmelalle.

Veteraaniluokassa Karilla oli kohtalaisen suora tie luokkavoittoon, sillä erätappioita ei tullut sen pahemmin JPT:n Markku Kinnusta kuin MPS:n Juha Akkastakaan vastaan.

Maxim Nesterov osallistui M-1900 ja M-1700 luokkiin. 1900-luokassa poolissa tuli kakkossijoitus Salmelan jälkeen toisena, mutta mitalisijoille väylä tukkeutui SS:n Ville Husun oltua parempi.

1700-luokassakin alkupoolissa sijoitus oli toinen. Pieksämäen Markku Halonen oli vahvempi 3-1 erin, mutta jatko-cupissa miesten edettyä eri puolilta loppuotteluun, olikin sävel toinen. Maxi sivuutti ensin IPT-94:n Pekka Rauvolan ja toisen iisalmelaisen Mika Kauppisen ja lopulta sai valella balsamia haavoihin voittamalla loppuottelussa Halosen suoraan kolmessa erässä!

Onnittelut Maxille ja Karille hyvästä menestyksestä! Valitettavasti kaikki seuramme aktiivisemmin kilpailevat jäsenet eivät vielä olleet "heränneet" Joensuun kilpailuihin osallistumaan. Toivottavasti myöhemmin kaudella tilanne paranee.

Kilpailutulokset: Joensuun kansalliset