Maxim Nesterov jälleen voittoisa.

27.3.2018

Seuramme kakkosjoukkueeseen vastikään kutsun saanut Maxim Nesterov jatkoi hienoa kilpailukauttaan voittamalla Mikkelin kansallisissa kilpailuissa M1800-luokan.

"Maxi" hoiteli leiviskänsä kirurgin tarkasti, sillä alkupoolissa kaikki neljä otteluaan hoitui puhtain 3-0 voitoin. Jatkocupissa meni välierässä yksi erä Jyskän konkari Kai Rantalalle, mutta loppuottelupaikka tuli kuitenkin 3-1 erin (7,-8,9,10). Loppuottelu oli varsin tiukka, sillä Sunilan Sisun Ville Husu taisteli leijonan lailla, mutta lopulta kuopiolaisen rystypiiska lauloi sen verran railakkaasti, että luokkavoitto konkretisoitui 3-2 lukemin (-7,8,8,-12,8).

Maxin hyvät otteet ovat myös poikineet pelipaikan kakkosjoukkueessamme parin viikon päästä pelattavassa 2. divisioonan ylemmän jatkosarjan turnauksessa. Toki Maxi vain pelaa vierailevana pelaajana, sillä kolmosjoukkueemme syömähampaana hän pelaa 3. divisioonaturnauksessa vasta myöhemmin.

Muista kuopiolaispelaajista: Aukusti Kontkanen osallistui myös M1800-luokkaan. Tie tyssäsi kahdesta voitosta huolimatta alkupooliin neljännellä sijalla. Pari tappio-ottelua oli kuitenkin korkeampisijoitettuja vastaan erittäin tiukkoja. Lopulta sijoitusottelun myötä Aken sijoitus luokassa oli seitsemäs. Terho Hiltunen osallistui M1600-luokkaan ollen alkupoolinsa viides. Terho oli sijoitettu kuuden pelaajan poolin viimeiseksi, joten muutama ratingvoitto oli sentään kotiintuomisina jos ei pokaalia.

 

Kilpailutulokset: MPS kansalliset

Huom! Maxim siis voitti luokkansa, vaikka tuloksissa on Ville Husu merkitty voittajaksi.