KuPTS 3 kärjen tuntumassa III-divisioonassa

20.10.2019

Kuopion Pöytätennisseuran kolmos- ja nelosjoukkue avasivat myös sarjakautensa. Viime viikonvaihteessa Joensuussa pelatun turnauksen jälkeen 3-joukkueemme on mukavasti sijalla kolme, 4-joukkueen rimpuillessa lohkon jumbona.

Kolmosjoukkueemme saalisti seitsemän kierroksen uurastuksestaan yksitoista sarjapistettä, joka oikeuttaa siis kolmanneksi tasaisessa kärkikolmikossa. Rasitteeksi tuli tasapeli JPT:tä ja tappio Nu-Se:a vastaan. Piikkipaikkaa pitää turnausta isännöinyt Joensuun JPT kaksi pistettä edellä 13 pisteellä. Väliin kiilaa myös Nurmeksen Nu-Se:n ykkösjoukkue pisteen kuopiolaisia edellä.

Kolmosjoukkueemme iskuvasara tuttuun tapaan oli turnauksessa Jimi Miettinen, joka kirjasi seitsemästätoista kaksinpelistään 15 voittoa ja vain kaksi tappiota. Myös Aukusti Kontkanen otti hyvät pelitilastot (13-4). Joukkueen kolmospelaaja Valtteri Tuomainen pääsi myös lähelle tasaista ottelusuhdetta (7-9). 

Nelosjoukkueellamme ei turnaus sujunut yhtä auvoisasti. Taso kolmosessa on odotetun kova ja jokaisesta kierroksesta jouduttiin kirjaamaan kohtalaisen selkeät tappionumerot. Terho Hiltunen ja Juha Kulju vastasivat harvoista voitoista, mutta Ville Hyvärinen jäi toistaiseksi ilman täpliä voittosarakkeessa. Villen peli on kuitenkin kehittynyt ja on vain ajan kysymys koska pelit alkavat kääntyä myös tuloksellisesti parempaan. 

 

Tarkemmat tilastot otteluista löytyy SPTL:n sivuilta