Iivari Hartikainen FINTRADE OPEN:in pääluokan voittoon!

14.2.2015

Kisojen miesten pääluokan voittaja Iivari Hartikainen palkintojensa kanssa. Vasemmalla myös seuran kunniajäsen ja tukija Jari Vepsäläinen sekä oikealla puuhamies Aki Miettinen.
Kisojen toimitsijapöydän takaa löytyi kokeneet kaverit Marko Holopainen ja Olli-Ville Halonen.
Pekka Niskanen (vasemmalla) valmistautuu palauttamaan Jyri Pulkkisen syöttöä.
KuPTS:in veteraaniosaston mittelössä Kari Punnonen ja Jari Vepsäläinen.
Jyri Pulkkinen/Iivari Hartikainen.
Kisojen pääluokan voittajan Iivari Hartikaisen rystylyöntimallia.
JPT:n Aleksi Hyttinen ja MPS:n Sami Hattunen pelin tohinassa.
Kisojemme pääsponsorin Fintrade Mercerin toimitusjohtaja Jari Vepsäläinen (vasemmalla) ja Iivari Hartikainen.
Jyri Pulkkinen ja JPT:n Aleksi Hyttinen.

Kuopion Pöytätennisseuran Iivari Hartikainen kesti ykkössijoitetun paineet ja voitti ennakoidusti Kuopion kansallisten FINTRADE OPEN-kilpailuiden miesten kaksinpelin pääluokan.

Hartikainen kipusi voittoon kukistamalla loppuottelussa Kuopiossa aiemminkin loppuotteluissa pelanneen JPT:n Aleksi Hyttisen erälukemin 3-1. Hartikaisen päiväpuhde oli kohtalaisen helppo, sillä aiemmissa peleissä hän menetti ainoastaan yhden erän kotiseuran Jyri Pulkkiselle.

Pääluokassa kolmanneksi sijoittui hieman yllättäen kuudenneksi ennakkoon sijoitettu Mikkelin Sami Hattunen, joka otti hyvät voitot niin KuPTS:in Jouni Nousiaisesta kuin Pulkkisesta.

Muissa luokissa kuopiolaisittain oli ilahduttavaa Petter Punnosen 2. sija M1900-luokassa. Kokonaiskilpailussakin Petter sijoittui mukavasti seitsemänneksi.

Isäntäseura dominoi myös M1700- ja VET50-luokissa, kiitos lähinnä rutinoituneen Juha Nojosen, joka oli paras kummassakin sarjassa ennen Pekka Niskasta. Nojosen päätavoite on kesällä Tampereella pelattavat veteraanien EM-kilpailut, joita ajatellen Kuopion kisat palvelivat hyvin!

Kilpailut vedettiin hyvällä rutiinilla nopealla aikataululla läpi, joka varmasti tyydytti niin kauempaa kuin lähempääkin tulleita osanottajia.

Täydelliset kisatulokset löydät alla olevasta linkistä.

Kilpailutulokset: FINTRADE OPEN