Juniorit / Pingiskoulu

Kuopion pöytätennisseuran junioritoiminnassa on tällä hetkellä seuraavat harjoitusryhmät:

Junioriryhmä

  • Junioriryhmässä harjoittelee ohjatussa valmennuksessa tällä hetkellä 12-15-vuotiaita, jo edistyneimpiä ja pöytätenniskilpailutoimintaan osallistuneita pelaajia. Junioriryhmään nostetaan / kutsutaan myös nuorempia pelaajia (pingiskoulusta), mikäli valmentajat katsovat taitotason riittäväksi ja harjoitusintoa ja -aktiivisuutta löytyy!
  • Junioriryhmään voi osallistua myös, vaikket olisi aiemmin osallistunut pingiskouluun. Kysy lisää valmennusvastaavalta.
  • Junioriryhmän kiinteät harjoitusajat syksyllä 2020 ovat:

TIISTAI klo 17.30 - 19.00 ja TORSTAI klo 17.30 - 19.00. Lisäksi järjestämme peli-iltoja sekä junioriryhmäläiset voivat osallistua yleisiin peli-iltoihin rajoituksetta.

  • Junioriryhmän valmennusmaksu on 150 € / valmennusjakso (syksy / kevät). Maksu sisältää SPTL:n kilpailulisenssin.

Pingiskoulu

  • Pingiskoulumme on suunnattu 6-12-vuotiaille pöytätenniksen alkeita opetteleville lapsille. Pingiskoulun sisältö koostuu paitsi peruslyöntitekniikan ja lyöntivarmuuden kehittämisestä, myös opettelusta leikkimielisten kisailuiden avulla.

Pingiskoulu käynnistyy TORSTAINA 30.9.2021 klo 17.00 ja kestää tunnin (-18.00).

  • Osallistumismaksu on 60 € / pingiskoulujakso (kevät / syksy).

Tavoitteenamme on pingiskoulussa luoda väylä mukavaan harrastukseen, jossa luonnollinen jatkumo olisi pelitaitojen kehittäminen junioriryhmässä ja osallistuminen myös kilpailutoimintaan.

Pingiskouluun voi tulla myös "non-stop"-pohjalta, joten ei hätää vaikket ole ilmoittautunut alusta alkaen mukaan! Ryhmään voi liittyä koska vaan!

Vetäjänä toimii ivari Hartikainen. 

 

Lisätiedot:

Miko Haarala, kupts1966@gmail.com , puh. 050 4917616