Juniorit / Pingiskoulu

Kuopion pöytätennisseuran junioritoiminnassa on tällä hetkellä seuraavat harjoitusryhmät:

Junioriryhmä

  • Junioriryhmässä harjoittelee ohjatussa valmennuksessa tällä hetkellä 12-15-vuotiaita, jo edistyneimpiä ja pöytätenniskilpailutoimintaan osallistuneita pelaajia. Junioriryhmään nostetaan / kutsutaan myös nuorempia pelaajia (pingiskoulusta), mikäli valmentajat katsovat taitotason riittäväksi ja harjoitusintoa ja -aktiivisuutta löytyy!
  • Junioriryhmään voi osallistua myös, vaikket olisi aiemmin osallistunut pingiskouluun. Kysy lisää valmennusvastaavalta.
  • Junioriryhmän kiinteät harjoitusajat syksyllä 2019 ovat:

TIISTAI klo 17.30 - 19.00 ja TORSTAI klo 17.30 - 19.00. Lisäksi järjestämme peli-iltoja sekä junioriryhmäläiset voivat osallistua yleisiin peli-iltoihin rajoituksetta.

  • Junioriryhmän valmennusmaksu on 150 € / valmennusjakso (syksy / kevät). Maksu sisältää SPTL:n kilpailulisenssin.

Pingiskoulu

  • Pingiskoulumme on suunnattu 6-12-vuotiaille pöytätenniksen alkeita opetteleville lapsille. Pingiskoulun sisältö koostuu paitsi peruslyöntitekniikan ja lyöntivarmuuden kehittämisestä, myös opettelusta leikkimielisten kisailuiden avulla.

Pingiskoulu alkaa syksyn 2019 osalta tiistaina 10. syyskuuta klo 17.30. Pingiskoulupäivä on TIISTAI. Kesto on 1 tunti (17.30 - 18.30).

  • Osallistumismaksu on 60 € / pingiskoulujakso (kevät / syksy).

Tavoitteenamme on pingiskoulussa luoda väylä mukavaan harrastukseen, jossa luonnollinen jatkumo olisi pelitaitojen kehittäminen junioriryhmässä ja osallistuminen myös kilpailutoimintaan.

Pingiskouluun voi tulla myös "non-stop"-pohjalta, joten ei hätää vaikket ole ilmoittautunut alusta alkaen mukaan! Ryhmään voi liittyä koska vaan!

 

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:

Miko Haarala, kupts1966@gmail.com , puh. 050 4917616