Luolakisojen ennakkopaketti + luokka-arvonnat.

19.2.2016

Huomenna se sitten käynnistyy klo 10 - nimittäin Kuopion Pöytätennisseuran isännöimät kansalliset pingiskilpailut, jotka mitellään tiivistunnelmaisessa Luolassa!

Kisoihin on ennakkoon ilmoittautunut mukavasti 44 pelaajaa, joka totta puhuen oli ainakin raportin laatijan mielestä liki optimaalinen osanottajamäärä huomioiden Luolan tilojen koon. Toivottavasti poisjääntejä ei tule, jotta kaikille pystyisimme tarjoamaan mukavan määrän pelejä.

Ennakkoon ei luokkia määritelty rating-rajan mukaan vaan ne muodostuivat ilmoittautumisten perusteella. Miesten kaksinpelin suosikiksi ja korkeimman ratingin pelaajaksi rankataan Oulun kokenut Pekka Ågren, joka ilmeisesti avaa kilpailukautensa tämän pelikauden osalta. Kirittäjät löytyvät sitten tutusta triosta: JPT:n Aleksi Hyttinen on aina viihtynyt Luolassa ja hyvin on pallot löytänyt Kuopiossa vastustajan pöytäpuoliskolle myös JysRy:n Tomi Lehtosella. Kotiseuran panos pääluokassa jää tällä kertaa viime kevään mestaruuden iskeneen Iivari Hartikaisen ja Miko Haaralan varaan.

Seuraavan alemman luokan rating-haarukka muodostui 1800-1500 pisteen välille. Isäntäseuran Kari Punnonen on luokan ykkössijoitettu.

Seuraavan luokan rating-leikkuriksi muodostui 1500 pistettä. JPT:n Markku Kinnunen on joko tarkka mies tai onnekas, sillä hän pääsee ykkössijoitetuksi 1499:n ratingilla!

Harrastelija-luokkaan mahtuu 1300 pistearvon alittavalla ratingilla. Pieksämäkeä edustava, mutta vahvasti Kuopiossa pelaileva Joel Kohvakka on tämän luokan korkeimman pistearvon pelaaja.

Juniori-luokassa tyttö edellä ja pojat perässä, sillä Selma "Arin tyttö" Suikkanen saa kiivaan haasteen vahvasti kuopiolaispitoiselta poikajuniorinipulta!

Kaikki luokat paitsi harrastelijat (3) pelataan kahdessa 4-5 pelaajan poolissa, joista poolien kaksi parasta pelaajaa etenevät välieriin.

Ja kuten insertissä todetaan, käynnistetään kaikki luokat yhtä aikaa kello 10.00!

Kilpailupaikalla on tuttuun tapaan puhvetti, josta saa kotona tehtyjä peltipizzan paloja, pullaa ja voileipiä kera kahvin pienellä mutta täysikokoisella rahalla.

Niille, jotka eivät Luolassa ole vierailleet pelipuuhissa aiemmin, muistutamme, että Luola on hivenen ahdas ja seinät ovat karkeaa kalliota, joten pelialueen rajaavia verhoja/aitoja kannattaa pitää varoalueena. Yleensä sitä on jäänyt kakkoseksi kallion kanssa yhteentörmätessä.

Tämän pidemmittä raapustuksitta toivottaa Kuopion Pöytätennisseura kaikki kilpailijat ja pingisihmettelijät tervetulleeksi Luolaan pelaamaan!