KuPTS:in kakkosjoukkueelle kaksi voittoa ja yksi tasapeli.

17.9.2016

Kuopion Pöytätennisseuran kakkosjoukkue avasi Lappeenrannan osaturnauksessa sarjakautensa voittamalla kaksi ottelua ja pelaamalla yhden tasan. Isäntäseura LrTU sekä MPS saivat tunnustaa kuopiolaiset paremmakseen. Jyväskylän JysRyn kanssa ottelu oli odotetun tasainen ja päättyikin 5-5.

1. kierros:

JysRy - KuPTS 2: 5-5

Turnauksen ennakkoon kovimmaksi veikattu ottelu oli sitä itseään. Ei verta eikä kyyneleitä sentään, mutta hikeä, vääntöä ja monenlaisia käänteitä. Ottelua pelattiin kokonaiset 3 tuntia 15 minuuttia ja kymmenestä ottelusta kahdeksassa haettiin voittaja viidennessä erässä.

V-M Korpela Jouni Nousiainen 5-7-7-9   1 - 3

Jouni siis pyöräytti voiton kaikista kolmesta jyväskyläläisvastustajastaan. Miko otti hyvän revanssin Markku Virneksestä, mutta vastaavasti taipui hieman yllättäenkin lopulta 2-3 tappioon 2-0 eräjohdosta huolimatta Tomi Lehtoselle. Ensimmäinen tappio Lehtosta vastaan koskaan. Nelinpeli taas hävittiin tiukasti. Olellakin oli viisieräisiä joka ottelu mutta kun...

Joka tapauksessa lopun 4-5 tilanteen myötä voitettu piste vanhaa rakasta Jyväkylää vastaan.

2. kierros:

LrTU - KuPTS 2: 2-6

Tässä ottelussa tasoero pääsi loistamaan loppujen lopuksi selvästi. Lappeenrannan syömähampaana toimi Etelä-Karjalan paras hakukone Esa "Kuukkeli" Kallio, joka nöyrästi deffaili ja poimi palloja pöydälle. Niin Ole kuin Jounikin joutuivat taipumaan Esalle, mutta leikki loppui Mikon voittoon.

KuPTS 2 - MPS: 6-1

Päivän päättänyt ottelu mikkeliläisiä vastaan muotoutui sekin lukemiltaan varsin selväksi. Jos nyt jotain pitää mainita, otti Jouni hyvän pelin myötä ratingvoiton Sami Hattusesta.

Haarala/Halonen Järvinen/Hattunen 967    3 - 0

Pisteitä siis kolmesta ottelusta 5 / 6. Henkilökohtaiset ottelusuhteet 1. osaturnauksen jälkeen: Miko Haarala 7 voittoa / 1 tappio, Jouni Nousiainen 6 / 1 ja Olli-Ville Halonen 2 / 5.

Seuraava osaturnaus pelataankin kotoisessa Kuopion Luolassa 12. marraskuuta.