Syyskisojen arvonnat ja vähän muutakin.

23.9.2016

KuPTS:in "Syyskisojen" arvonnat on nyt saatu suoritettua (toivottavasti mahdollisimman vähin virhein!) Arvonnat löytyvät jo SPTL:n sivuilta ja myös alla olevasta linkistä.

Kisoihin on ilmoittautunut mukavasti 51 pelaajaa. Luolaan mitoitettuna varsin suuri määrä! Toivomme pienestä tilanpuutteesta huolimatta kaikille osallistujille positiivisessa mielessä unohtumatonta kilpailukokemusta!

Erityisesti osallistujista voi mainita Ylivieskan YPTS:n, jonka riveistä osallistuu peräti seitsemän pelaajaa kilpailuihin! Loistava esiinmarssi Suomen pingiskartalle! Tervetuloa ensimmäistä kertaa (ainakin valtaosalle) Kuopioon pelaamaan! Kuten myös muiden seurojen edustajille.

Kilpailut aloitetaan klo 11.00 ja saliin pääsee viimeistään tuntia ennen, eli klo 10.00. Paikalla on ostettavissa pienellä rahalla kahvia, sämpylöitä/ruisleipää ja mokkapaloja yms.

Kilpailumaksut tulee suorittaa käteisellä, joten varaathan sen verran kahisevaa mukaan. Tasaraha on iso plussa!

Vielä etukäteisvaroituksena ja muistutuksena: Luolan seinät ovat terävää (ja kovaa!) kalliota, joten varothan törmäystä, sillä suurella todennäköisyydellä kallioon sattuu vähemmän. Pelialue ei ole yhtä avara kuin suurempien salien kisoissa, joten huomioithan myös tämän.

Tervetuloa Kuopioon ja Luolaan pelaamaan ja seuraamaan hyvää pingistä!

Arvonnat: Syyskisat