KuPTS:ille menestystä Mikkelin kansallisissa kilpailuissa!

16.10.2016

Kuopion Pöytätennisseuran Olli-Ville Halonen ja Lauri Weman sijoittuivat pronssille luokissaan lauantaina Mikkelissä pelatuissa MPS:n kansallisissa kilpailuissa. Lisäksi seurassamme harjoitteleva espanjalainen Carlos Moreno taisteli Halosen tavoin pääluokan pronssimitalille.

Miesten kaksinpelin pääluokan voitti isäntäseuran Sami Hattunen, joka voitti Halosen alkulohkossa ja Morenon cup-vaiheen välierässä. Halosen loppuotteluväylän tukki puolestaan PT Espoon virolaispelaaja Meelis Kärner tiukassa viisieräisessä ottelussa. Pääluokassa pelasi myös seuramme edustajista Kari Punnonen, joka aiheutti poolissa jymypaukun voittamalla Carlosin "jäsentenvälisessä." Toki, jos Karilta kysyttäisiin, oli voitto varmasti "peruskauraa!"

M1600-luokassa Lauri Weman taisteli myös pronssille. Tasaisessa poolissaan hän sijoittui lopulta toiseksi paremmalla eräsuhteella, sillä peräti kolme pelaajaa oli saavuttanut saman määrän otteluvoittoja. Välierässään Nurmeksen nuori Santeri Korhonen oli kuitenkin selkeästi parempi 3-0 erin (11, 4, 8).

Muista seuramme osallistujista Ville Hyvärinen osallistui Juniorit17- ja Harrastajat-luokkiin, jossa taso oli vielä kuitenkin hänelle varsin kova. Kuitenkin tiukkojen tappioiden lisäksi voittokin. Hyvä Ville, tästä on hyvä jatkaa! Harmillisesti sairaustapausten ja päällekkäismenojen vuoksi muut junioriryhmäläisemme joutui jäämään pois kilpailuista tällä kertaa. Toivottavasti tilanne korjaantuu jo Iisalmen kisoihin!

Mikkelin kisojen tulokset löydät kokonaisuudessaan alla olevasta linkistä:

 

 

Liitteet