Kari Punnonen pronssille Iisalmen kansallisissa.

6.11.2016

Kari Punnonen saalisti pronssia lauantaina pelatuissa Iisalmen kansallisissa pöytätenniskilpailuissa. Punnosen mitali jäi nelihenkisen KuPTS-ryhmän ainoaksi.

Punnonen voitti alkupoolinsa ottelut voitokkaasti ja ensimmäisellä jatko-ottelukierroksellakin kaatui YPTS:n Mikael Bäckman suoraan kolmessa erässä. Semifinaalissa JysRy:n Henry Laasanen oli jälleen kerran liian ikävä vastustaja Punnoselle; tiukkaakin tiukempi viisieräinen kääntyi viidennessä erässä jyväskyläläiselle 9-11. 

Muista kuptsilaisista Lauri Weman pelasi M1700-luokkaa, jossa hän niin ikään selvitti alkupoolinsa ykkösenä kolmella voitolla. Jatkokaaviossa kävi kuitenkin kylmät heti ensimmäisessä ottelussa isäntäseura IPT-94:n Lassi Myllylää vastaan suoraan 3-0 erin.

M1100- ja Juniorit-17- luokkiin osallistuivat Ville Hyvärinen ja Eemi Reinikainen. Jälkimmäinen osallistui ensimmäisiin kansallisiin kilpailuihinsa! Vaikka molemmat pojat tsemppasivat oikein mallikkaasti, oli kummassakin luokassa vastus liian kovaa. Eemi saalisti junnuluokassa erävoittoja niin IPT-94:n Selma Suikkasta kuin YPTS:n Miika Toivosta vastaan ja lopettipa Eemi kisansa voittoon kun M1100-luokan viimeisessä ottelussa kaatui OPT-86:n Rasmus Järvenpää 3-0. Valmentajana kisoissa toimineen Miko Haaralan mukaan molemmissa pojissa on suurta potentiaalia tulla hyviksi pingispelaajiksi, mutta vielä vaaditaan paljon treeniä ja kisakokemusta.

Iisalmessa oli mukana tällä kertaa 66 pelaajaa ja järjestelyt toimivat mainiosti. Toivottavasti saamme myös Kuopiosta jatkossa suuremman osanoton lähikaupungin kilpailuun!