KuPTS:in edustus- ja 2-joukkue tositoimissa lauantaina!

20.1.2017

Kuopion Pöytätennisseuran edustusjoukkue jatkaa I-divisioonapelejään huomenna lauantaina Oulussa kun joukkue pelaa osaturnauksessa kolme kierrosta. Myös kakkosjoukkue jatkaa pelejään kotona Kuopiossa niin ikään kolmen kierroksen verran.

KuPTS kohtaa Oulussa ensimmäisessä ottelussaan isäntäseura OPT-86:n kakkosjoukkueen, joka johtaa tällä hetkellä suvereenisti I-divisioonaa. Toisessa ottelussa vastassa on helsinkiläinen Wega 2. Tästä ottelusta on realistista odottaa myös pistepussiin täydennystä. Viimeinen ottelu on niin ikään helsinkiläisjoukkuetta vastaan. MBF-ottelussa on hivenen "neljän pisteen peli"-asetelmat. Toivotaan, että kaksi ainakin!

Ykkösjoukkue on normaalikokoonpanolla matkassa lukuun ottamatta Iivari Hartikaista, joka jää kotiin parantelemaan sitkeää flunssaansa.

Flunssaa potee myös kakkosjoukkueen ykköspelaja Miko Haarala. Vielä on arvoitus, kykeneekö hän pelaamaan kotiturnauksessa huomenna. Joka tapauksessa kilpailukykyinen trio marssitetaan laariin Luolassa kun vastaan asettuvat tutut Jyväskylän JysRy sekä oululaisten tuplajoukkueet: OPT-86 3:n ja 4:n. OPT-86 3 on sarjan kärjessä ja savossa on muikkuvelkoja maksettavana!

Luolassa II-divisioonaturnaus alkaa klo 11.00. Tervetuloa paikalle katsomaan tiukkoja vääntöjä ja eipä se tuomariapukaan pahasta olisi!