Luolassa vieraina tänään paikallista mediaa.

3.3.2017

SM-kisojen aattona järjestettiin avoin ja erittäin vapaamuotoinen tiedotustilaisuus. Paikalla oli YLE Savon toimittaja Jukka Eskanen sekä Savon Sanomien toimittaja Wesa Koistinen.

Ensiksikin on hienoa nähdä, että SM-tapahtumamme on jo nyt herättänyt suurta mielenkiintoa myös mediassa.

Toki lisämielenkiintoa toi maamme ykköstähden Benedek "Pentti" Oláhin paikallaolo. Pena antoi kommentteja sellaista kyytiä, että taitaa ainakin Wesalle tulla muistiinpanojen kirjaamisessa jännetuppitulehdus! Ja jos ei vielä staramme puhetulva laittanut päätä pyörälle, teki sen viimeistään syöttöjen palautushaaste, jossa toimittajaparat, joutuivat Penan arvaamattomien jengasörvien uhreiksi. Ei tainnut yhtään palautusta pöytää löytää.

Kuvamateriaaliakin ilmeisesti näistä on ikuistettu, mutta herrasmiesmäisesti jätämme sen julkaisun arvon toimittajien harkintaan.

Pari sanaa tuli mainittua myös itse kisoista. YLE Radio Suomi lähettää pätkät paikallisella kuuluvuusalueellaan taajuudella 98.1 15.30-16-30 ja 17-18 välillä täsmäjutun. Savon Sanomilta on luvassa julkaisua huomenna, jonka linkitämme toki tänne heti kun mahdollista.