Kiitos kaikille onnistuneesta SM-kisaprojektista!

5.3.2017

Haluan poikkeuksellisesti ottaa oikeuden omiin käsiini ja kirjoittaa omissa nimissä seuraavan.

SM-kisojen hakeminen oli kokolailla allekirjoittaneen ajatus, koska mielestäni hienon seuramme 50-vuotinen taival ansaitsi sellaisen merkittävän tapauksen tai monumentin, jota voidaan muistella ainakin toiset viisikymmentä vuotta!

Ideaa kun esittelin seuramme puheenjohtaja Pertti Rissaselle, totesi Pera toisinaan inhorealistiselta vaikuttavaan tyyliinsä, että "ei kai me tällaisessa onnistuta!" Jankkasin kuitenkin Peran mukaan SM-kisajunaan ja silloin oli yksi suuri "este" kisojen osalta poistettu! Jos Pertti on jakanut kehuja minun keskeisestä roolistani tämän paketin toimittamisessa ajatuksesta toteutukseen, on pakko kiittää Perttiä siitä valtavasta duunista, mikä ei näkynyt kuin osin monipuolisena huseeramisena kisoissa. Oli sitten kyse palkintojenjaosta (Pera, pääsit Urheiluruutuunkin!) tai kahvion tarjoiluiden kuljettamisesta tai kisavieraiden jututtamisesta tai tai tai...Iso kiitos Sinulle Pertti!

Toinen samanmoisen isofonttisen virtuaalikiitoksen ansaitsee Olli-Ville Halonen. Olelle esittelin ensimmäisten joukossa ideaa "tässä olis tällainen...mitäs tuumaat?" Olin enemmän kuin onnellinen kun Ole oli heti mukana ajatuksessa. Minä tiesin, että kun tämän jätkän saan kelkkaan mukaan, on jälki priimaa, eikä kaikkia asioita tarvitse vääntää rautalangasta kuin alkaa tapahtua.

No, rautalanka on saanut olla muiltakin osin varastossa!

Haluan kiittää seuran puolesta teitä seuran jäsenet ja muutamaa ei-jäsentäkin, jotka olitte läpi viikonlopun talkoissa mukana! Oli pöytien roudaamista, salin pystytystä, tuomarointia, salin purkua, pöytien roudaamista. Tämän osan toimimattomuus oli suurin pelkoni, mutta sekin osoittautui turhaksi! Kiitos: Jaakko, Kari, Pena, Pekka, Maxim, Terho, Sami, Jussi, Jari, Heikit, Aki (joka hoiti kuulutukset jälleen pro-meiningillä!), totta kai Ape ja kaikki muut joita en nyt muista nimeltä luetella. Vetäkää hihasta luolalla, että lisään nimen, niin onnistuu!

Tähän joukkoon toki kuuluu myös Jouni, Pete, Pate, Iivari, Aleksi ja Jyri, mutta halusin omistaa heille kiitoksen erikseen myös hienosta seuran edustamisesta kisojen pelipuolella! Erityisesti mieltä lämmitti Jyrin pääsy kaksinpelissä kuudentoista joukkoon, vaikka Jyri välillä lämmittää minua mielikuvituksillisilla jutuillaan!

Kiitos Rissasen fiksummalle puoliskolle Hilpalle, Hannalle ja Kirsille, jotka hoiditte kanttiinista melkoisen aarreaitan ja tarjoilitte immeisille purtavaa ja juotavaa hymyssä suin kisat läpi!

Tässä alkaa olla Oscar-gaalan meininkiä, mutta vielä haluan pitää näppiksen laulamassa ja kiitän myös joitakin seuran ulkopuolisia tahoja.

Kiitos SPTL, että osoititte luottoa ja annoitte kisat tänne Savoon. Väitän, että meni ihan niin kuin Strömsössä. Minä kun olen alkujani vaasalainen, tiedän paikan! Kiitos Teemulle, Kimmolle ja Jorille, jotka jeesailitte silloin kun tarvittiin.

Kiitos Kuopion kaupungille ja yhteistyökumppaneille taloudellisesta tuesta, jolla mahdollistimme yhtä jos toista kivaa kisoja ajatellen. Kiitos Markolle, paitsi hoiti laadukkaiden kisaohjelmien toteutuksen, myös piristi jälleen varkautelaisella elämänkatsomuksellaan. Ikävä on sitäkin ollut, mutta kunhan ei tavan takaa tarvitse kuunnella!

Että näin. Nyt on kaikki kiitetty, mitä mieleen äkkiseltään tuli. Ehkä vielä voisi kiittää Oláhin Penaa, joka toi mukana olollaan jälleen lajille ja seurallemmekin medianäkyvyyttä.

 

Miko

ps. Jouni ja Pete: kyllä se savolainen kisaraporttikin ehkä vielä tulee...