Viime viikko täyttyi pingisesittelyistä!

18.9.2017

Pingisoppia jakoi Rauhalahden tenniskeskuksessa Aki Miettinen ja Iivari Hartikainen.
Pingisoppia jakoi Rauhalahden tenniskeskuksessa Aki Miettinen ja Iivari Hartikainen.
Mailapelejä esiteltiin pöytätenniksen lisäksi myös tenniksen, sulkapallon ja squashin osalta.
Mailapelejä esiteltiin pöytätenniksen lisäksi myös tenniksen, sulkapallon ja squashin osalta.

Pöytätennis oli tehoesittelyssä viime viikon puolen välin jälkeen. Ensiksi keskiviikkona ja torstaina SPTL:n kenttäpäällikkö Taneli Keinonen veti Luolassa kaksi esittelypäivää ja perjantaina ja sunnuntaina esiteltiin lajiamme muiden mailapelien ohessa.

Tanelin johdolla keskiviikon ja torstain lajiesittelyt oli tällä kertaa suunnattu Luolassa läheisen Rajalan koulun oppilaille ja opettajille. Palaute oli poikkeuksetta hyvää ja lapset olivat mielissään kun käytössä oli usea pöytä eikä pelaamaan tarvinnut jonottaa.

Perjantaina olimme mukana Pohjantien koululla järjestetyssä mailapelitapahtumassa, jossa koulujen oppilasryhmät kävivät vuorollaan tutustumassa jokaiseen mailapeliin. Tilaisuus oli aloitettu jo keskiviikkona opettajien tutustuttamisella mailapelien saloihin. Melkoinen härdelli oli salissa!

Sunnuntaina jatkettiin samantyyppisellä agendalla Rauhalahden tenniskeskuksessa, jossa lapset ja vanhemmat saivat tulla kokeilemaan lajeja. Miellyttävä tilaisuus, mutta pieni harmitus oli niin Pohjantien kuin Rauhalahdenkin osalta vain yksi käytössä ollut pelipöytä, joka hieman rajoitti innokkaimpien pelailua ja aiheutti paikoitellen jonotusta.

Toivottavasti lapset (ja aikuisetkin!) saivat edes pikkiriikkisen pingiskärpäsen pureman ja askel löytäisi kohti Luolaa vaikkapa vasta aloitettuun syksyn pingiskouluun!

Seuramme haluaa kiittää tapahtumiin osallistuneita aktiivejaan ja eritoten Iivari Hartikaista joka tarmokkaasti oli mukana jokaisena esittelypäivänä alusta loppuun. Kiitokset myös aina valmiille SPTL:n Taneli Keinoselle jälleen yhdestä vierailusta Kuopioon ja mailapelikoordinaattori Maria Hokkaselle, joka näki ison vaivan puhaltaakseen muutaman päivän kokoisen yhteisesittelytapahtuman jälleen kasaan Kuopiossa.

Liitteet