Iivari Hartikainen uusi seuran mestari - Valtteri Asikainen jatkaa junnujen valtikassa.

7.12.2017

Iivari Hartikainen voitti ensimmäisen (?) Kuopion Pöytätennisseuran yleisen luokan seuramestaruutensa. Loppuottelussa kaatui Jyri Pulkkinen, joka oli vielä alkupoolissa ollut Hartikaista parempi.

Mestaruuskilpailut ja samassa yhteydessä vietetty seuran pikkujoulu oli saanut mitä komeimman ajankohdan, Suomen 100-vuotisen itsenäisyyden juhlapäivän. Harmi vaan, että samaan aikaan Kuopiossa järjestettiin puolustusvoimien juhlakulkue, joka keräsi kuopiolaisia ja savolaisia sankoin joukoin Kuopion keskustaan - ilmeisesti usean myös seuramme jäsenistä. Toivottavasti ensi vuonna mitellään suuremmalla joukolla.

Miesten pääluokassa siis Iivari otti omansa. Jyri Pulkkinen kaatui finaalissa erin 3-1.

Junioripuolella Valtteri Asikainen uusi mestaruutensa. Saa nähdä, montako mestaruutta Valtteri vielä saavuttaa. Ville Hyvärinen ja Eemi Reinikainen etunenässä ovat iskuetäisyydellä!

Tuttuun tapaan kisattiin myös epävirallisimmissa luokissa. Hardbat-nelinpelissä parit arvottiin, mutta ennakkoon kova kaksikko Jyri/Jouni Nousiainen olivat lopulta paitsi nimivahvoja myös pelivahvoja. Hyvän vastuksen tarjosi Juha Kulju ja Aukusti Kontkanen loppuottelussa.

Päivän huipennuksena pelattiin megasuosittu Minipingis-luokka. Mestariksi kruunattiin uusi nimi, sillä Jouni otti ensimmäisen MP-tittelin kaataen hienoja palloralleja täyteläisessä loppuottelussa Iivarin. Vauhti palloissa oli kuin kiinalaisilla konsanaan (oikeilla pöydillä)!