KuPTS putosi 2-divisioonaan.

21.4.2018

Kuopion Pöytätennisseuran edustusjoukkueen sarjakausi sai synkän lopun kun joukkue hävisi molemmat ottelunsa 1-divisioonan nousukarsinnassa lauantaina Helsingissä. Näin ollen KuPTS joutuu hakemaan vauhtia kaudella 2018-2019 2-divisioonasta.

OPT-86 3 - KuPTS: 4-3

Tiukka ottelu ratkesi harmittavasti viimeisessä pelissä (neluri) oululaisille, jotka veivät siten koko ottelun nimiinsä voiton 4-3. Jyri Pulkkinen hävisi Teemu Oinakselle ja Florent Debazacille ja Jouni Nousiainen Oinakselle. Aleksi Hyttinen voitti sekä Tomas Slesarin että Debazacin ja Nousiainen Slesarin. 

 

KuPTS - PT Espoo 4: 2-4

Toisessa ottelussa oli jo pää pölkyllä: kahden ensimmäisellä kierroksella tappion kokeneen joukkueen kohtaamisesta vain voittaja pääsisi jatkamaan karsintaa 1-divisioonapaikasta kaudelle 2018-2019. Häviäjän kohtalo olisi toisen tappion myötä lähteä ensi kaudelle 2-divisioonaan. 

Heikko alku jälleen otteluun ja espoolaiset jo 0-3 johtoon. Jyri hävisi Aleksi Räsäselle, Jouni Marek Viskmanille ja Aleksi Yan Zhu Pingille. Vielä saatiin kavennettua 2-3:een kun Jyri voitti Viskmanin ja Aleksi etunimikaima Räsäsen. Jouni ei kuitenkaan kyennyt ottamaan nelinpeliin vaadittavaa kolmatta singelivoittoa vaan Ping voitti pelin 1-3. 

 

KuPTS putoaa täten kaudelle 2018-2019 II-divisioonaan, jossa jatkaa ensi kaudella myös seuramme kakkosjoukkue.