Iivari Hartikainen uusi seuran mestaruuden.

9.12.2018

Perinteiseen tapaan Suomen itsenäisyyspäivänä pelattu Kuopion Pöytätennisseuran mestaruuskilpailu sai uusia ja tutumpia mestareita aikakirjoihin. Tuttua oli kaksinpelin mestarin nimi: Iivari Hartikainen.

 

Iivari Hartikainen voitti viime vuoden tapaan Kuopion Pöytätennisseuran yleisen luokan seuramestaruuden. Loppuottelussa kaatui Jyri Pulkkinen, joka oli häviävänä osapuolena myös viime vuoden loppuottelussa.

Välierissä olivat Maxim Nesterov joka yllätti alkupoolissa Miko Haaralan ja Olli-Ville Halonen. Iivari hoiteli Maxin ja Jyri Olen. Finaali helpohkosti Iivarille. Saa nähdä, kuinka pitkäksi Iivarin mestaruusputki jatkuu?

Junioripuolella osallistuminen jäi varsin vaisuksi. Ykkösjunnumme valtikkaa tällä hetkellä pitävä Ville Hyvärinen oli ykkönen, mutta toivottavasti haastajia tulee toden teolla jo ensi kerralla enemmän.

Tuttuun tapaan kisattiin myös epävirallisimmissa luokissa. Hardbat-nelinpelissä parit arvottiin. Miko ja Parviaisen Heikki olivat omaa luokkaansa ja lunastivat pelioikeuden transatlantiselle Hardbat-kiertueelle.

Päivän huipennuksena pelattiin megasuosittu Minipingis-luokka. Mestariksi kruunattiin...Iivari. Muut jäivät nuolemaan suklaattomia näppejään kun Iivari hoiteli tässäkin luokassa palkintona olleet konvehdit kotiin perheen iloksi. Miko oli loppuottelussa, mutta sinnikäs näppyläpeli ei aiheuttanut parranvärinää vaan tuplamestaruus Ivarssonille.