Seuran pikkujoulut ja mestaruuskilpailut vietettiin iloisissa merkeissä!

7.12.2019

Kuopion Pöytätennisseuran sisäiset mestaruuskilpailut pelattiin perinteiseen tapaan Suomen tasavallan itsenäisyyspäivänä. Noin parinkymmenen aktiivimme kesken mestaruudet ratkottiin tällä kertaa avoimessa pääluokassa, tasoitus-kaksinpelissä, hardbat-nelinpelissä sekä minipingiksessä.

Pääluokassa mestarin nimi ei yllätä ketään. Iivari Hartikainen viisieräisissä niin Petter Punnosen kuin loppuottelussa Jyri Pulkkisenkin. On se vaan kova näissäkin karkeloissa.

Tasoitus-kaksinpelissä osat kuitenkin vaihtuivat. Sekä Iivari että Jyri ylsivät myös tässä luokassa loppuotteluun. Nyt jälkimmäinen osoitti että lyönnnit alkavat jälleen napsumaan lautaan, mestaruus 3-1 erälukemin. 

Iivari otti lopulta tittelin myös nelinpelipuolella voittaen hardbat-nelinpelin yhdessä Aki Miettisen kanssa. Aki löi ajoittain pöytätenniksen lainalaisuuksia kunnioittamattomia kämmenmoukareita kuin tuoreilla Srivereillä konsanaan! Aukusti Kontkanen ja Luolan nelinpeliguru Heikki Parviainen pyristelivät finussa minkä pystyivät, mutta tappioon oli tyytyminen. 

Päivän pelit paketoitiin kaikkien vesi kielellä odottamalla minipingiksellä. Miko Haarala osoitti, että lyhytkin näppylä voi olla vuori kiivettäväksi vastustajille. Jyri oli kolmannessa kaksinpeliluokan loppuottelussa yhtä monessa luokassa, mutta toisen kerran käteen jäi kiitos hyvästä yrityksestä ja yksi erävoitto 1-3 lukemiin päättyneessä finaalissa. 

Pöydän antimet, suklaa, piparit, joulutortut ja kahvi tekivät ilmaiskauppansa ja tiukkojen pelien jälkeen oli hyvä lähteä kuka Linnan juhlien seurantaan ja kuka hiomaan pelitaktiikoita tuleviin koitoksiin!