SM-kilpailut 2021 alkavat tänään - mukana neljä KuPTSilaista

11.9.2021

Tänään käynnistyy henkilökohtaiset Suomen mestaruuskilpailut. Tampereella Vuoreksen kaupunginosassa miteltävissä karkeloissa on mukana neljä seuramme pelaajaa.

Naisten puolella mielenkiinto kohdistuu Katja Kohosen paluuseen peliareenoille. Katja, joka suurelle yleisölle on tunnetumpi tyttönimellään Nieminen, on aikanaan voittanut mm. 10 kaksinpelin SM-kultaa ja tämän lisäksi tukun muita arvokisamitaleja. Tällä kertaa Katja osallistuu naisten nelinpeliin ja sekanelinpeliin yhdessä PT Espoon Mika Räsäsen kanssa. 

Katjan parina nelinpelissä pelaa Marina Donner, joka siirtyi riveihimme Turun Kaiusta. Marina asuu Ahvenanmaalla, mutta on erittäin rutinoitunut pelaaja mm. Ruotsin mestaruussarjasta. SM-kisojen lisäksi Marina tullaan näkemään vahvistamassa I-divisioonajoukkuettamme. Marina osallistuu naisten kaksin- ja nelinpeliin sekä sekanelinpeliin yhdessä Johan Petterssonin parina. 

Johan siirtyi myös seuraamme Marinan vanavedessä. Johan Pettersson asuu myös Maarianhaminassa ja harjoittelee Donnerin kanssa. Johanilla on myös pitkä pelihistoria Ruotsin puolelta ja mies pelaa Ruotsin I-divisioonassa Suomen vastaavan sarjan lisäksi, joten pelituntumaa uskoisi löytyvän.

Neljäntenä SM-laareissa nähdään Petter Punnonen, joka pelaa kaksinpelin lisäksi Pongfinity-pingisvideoista tutun Emil Rantatulkkilan miesten nelinpeliä ja sekanelinpeliä yhdessä Elli Rissasen parina. 

SM-kilpailut aloitetaan lauantaina klo 10.00 ja kisoista järjestetään striimilähetys: https://youtu.be/fFjAE6XCxkk

 

KuPTS toivottaa pelaajilleen onnea ja menestystä kisoihin!