Luolassa tyytyväisiä treenaajia junnuleirillä!

5.4.2022

Luolassa oli tekemisen meininki korkealla viikonloppuna kun seuramme junnut saivat laadukasta ohjausta kahden päivän ajan. Suomen Pöytätennisliiton Taneli Keinosen johdolla tuli tarkkaa ohjeistusta tekniikan, peliasennon yms. parantamiseen.

Treenejä tuli varsin mukavasti, sillä sekä lauantaina että sunnuntaina vedettiin kaksi kahden tunnin passia treenejä. Jos olivat junnut hurjana huiskimassa, sai myös Taneli tehdä melkoisen urakan, sillä tähän päälle hän antoi vielä ohjausta aikuisille (junnuvanhemmille sekä parille apuvalmentajallemme). 

- Ensiksi on sanottava, että teillä on kyllä loistava paikka pöytätenniksen harrastamiselle Kuopiossa. Olen todella ilahtunut, että pojat jaksoivat treenata hyvällä asenteella kaksi päivää niin fyysisesti kuin henkisestikin. On myös todella hyvä saada "nakitettua" junnuvanhempia mukaan ja heidän apuaan olisi hyvä käyttää jatkossakin, Taneli toteaa. 

KuPTS kiittää Tanelia ja liittoa jälleen upeasta avusta! Sekä Kokkosen Samia, Kontkasen Akea ja Kohosen Katjaa, joka selkeästi mieluilee valmennushommiin!