Samu Niskanen tuplamitalistina Mikkelissä

25.9.2022

Kuopion Pöytätennisseuran juniorilupaus Samu Niskanen saavutti kaksi mitalisijaa Mikkelin MPS:n järjestämissä kansallisissa kilpailuissa lauantaina.

Harrastajaluokan semifinaalissa Niskasen kantona kaskessa oli LrTU:n Oliver Kaskama, joka pudotti niukasti myös Noel Kokkosen jatkosta. Tiukkaakin tiukempi välierävääntö lopulta 2-3 (7,10,-13,-11,-9) erin lappeenrantalaiselle.

Junioriluokassa ainoana kuptsilaisena jatkokaavioon pääsi Samu. Matkalla loppuotteluun kaatui niin MPS:n Koc Fatih kuin LrTU:n Jussi Hagmankin. Mutta kuinka ollakaan, loppuottelussa jälleen viisieräisessä tappio samaiselle Oliver Kaskamalle. Samu oli vielä alkupoolissa Oliveria parempi 3-1 erin, mutta niin vaan asetelmat kääntyivät meikäläisittäin ikävästi loppuottelussa. Kaksi mitalia kahdesta luokasta on kuitenkin upea saavutus!

Muista junioreistamme mukana olivat myös (Noelin ja Samun lisäksi) Toivo Halmepuro ja Elmeri Räsänen ja myös heille kirjattiin yksittäisiä otteluvoittoja vaikkei jatko-otteluihin tällä kertaa rahkeet riittäneetkään. 

Ei kun leuka pystyyn ja kovaa reeniä!

Liitteet