Natusen hyvä taistelu ei kantanut MM-mitaleille

10.11.2022


Kuopion Pöytätennisseuraa edustavan Timo Natusen kaksinpelit Espanjan Granadassa järjestettävissä parapöytätenniksen MM-kisoissa päättyivät puolivälierien 1-3 (10-12, 11-9, 9-11, 7-11) -tappioon korealaista Nam KiWonia vastaan.

Natunen pysyi hyvin kaksinkertaisen paralympiamitalistin vauhdissa mukana ja jopa hallitsi ajoittain peliä. Kokeneen korealaisen syöttövalikoima käänsi kuitenkin voiton hänelle.

– Ensimmäiset kaksi erä oli kiva pelata, kun pelattiin normaalia peliä. Sidoin mailan uudelleen toiseen erään, ja sitten alkoi syöttökin kulkea. Tämän jälkeen vastustaja vaihtoi taktiikkaa ja alkoi syöttämään lyhyttä – siihen oikeastaan ottelu ratkesi, Natunen summasi.

Nam KiWon on 1-luokan kakkossijoitettu, Natusen kisaranking on 11:s, joten suomalaisen MM-kisadebytantin tappiolukemat ovat vähintäänkin siedettävät.

– Ensimmäinen erä olisi voinut tulla ihan hyvin myös Timolle. Kaveri oli siinä aika hermona. Pienestä se oli lopulta kiinni, kauttaaltaan hyvä esitys Timolta, valmentaja Iivari Hartikainen kehaisi. 

(SPTL)