Luola valmiina kevään Luolakisoihin!

8.3.2024
Huomenna lauantaina pelataan jälleen Luolassa kilpapingistä kun Kuopion Pöytätennisseura järjestää kansalliset "Luolakisat." Kilpailut alkavat klo 10.

Ilmoittautuneita pelaajia on mukana 49 henkeä, mikä on Luolamme olosuhteet huomioiden melkoisen iso määrä. Ilahduttavasti mukana on paljon junioripelaajia, joista osalle kisat ovat ensimmäiset tai toiset. 

Muistutetaan tässä yhteydessä jälleen, että seinät ovat terävää ja kovaa peruskalliota, joten on hyvä välttää ihan seinien vieressä nopeaa liikkumista.

Seuramme taitavat talkoolaiset laittoivat niin viikolla kuntoon pelialustaa kuin varmistavat paikalla että niin kisoihin osallistujille kuin kannustusjoukoillekin on tarjolla niin makeaa kuin suolaista pikkupurtavaa ja kahvia ja mehua. Puijonlaakson ostoskeskus on lähellä mikäli tarvitsee jotain muuta. 

Vielä lopuksi toivomme, että erityisesti kuopiolaiset pelaajat / vanhemmat tulisivat kimppakyydeillä ja jättäisivät Luolan rajallista parkkitilaa vapaaksi kauempaa tuleville osallistujille. Alempana, Retkeilijäntien toisella puolella Kuntokujalla on vapaata parkkitilaa. 

Ohessa on luokka-arvonnat (linkki). 

Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi Kuopioon ja Luolaan! 

ARVONNAT: KUOPION LUOLAKISAT