Merkittäviä pelaajia

Matti Launonen

s. 31.5.1944 Kuopio, k. 23.3.2019 Atlantis, Florida (USA). Matti oli seuramme kokenein ja menestynein pelaaja kansainvälisesti. Matti osallistui useisiin paralympialaisiin ja voittanut lukemattoman määrän arvokisamitaleja. Koska sivutila on rajallinen, voi alla olevasta linkistä tarkastella Matin saavutuksia!

Matin pelaajaprofiili ipttc.org-sivustolla

http://www.sptl.fi/sptl_uudet/?p=16606

Esa Miettinen

s. 16.12.1963. Esa on toiminut monen kauden ajan vakiopelaajana mestaruussarjajoukkueessamme. Esa tunnetaan erityisesti para-pingispuolelta, jossa hän on edustanut Suomea lukuisissa arvokisoissa sekä kansainvälisissä kilpailuissa. Esan seura on nykyään TIP-70 (Vantaa).

Esa Miettisen kotisivut

Sami Kokkonen

s. 23.11.1979 Leppävirta. Sami on kehittynyt eittämättä seuramme tähän saakka kovimmaksi pelaajaksi miesten yleisellä kilpatasolla. Sami, kuten useat muutkin tässäkin palstalla mainitut pelaajamme, saalisti jo juniorivuosinaan monia mitaleja SM-tasolla niin yksilö- kuin joukkuepuolella. Vanhempi Kokkonen kuitenkin lunasti odotuksia hieman myöhemmin nousten aina miesten maajoukkuepelaajaksi saakka. Maajoukkueessa edustuksia tuli niin PM- kuin aina EM-kisoissakin! Sami pelasi myös pöytätennistä ammattilaisena Saksassa kaksi vuotta Regional-liigassa Lübeckin joukkueessa. Sami Kokkonen on myös valittu kertaalleen vuoden miespöytätennispelaajaksi Suomessa!

Jani Kokkonen

s. 3.2.1982 Leppävirta. Kokkosen veljesten nuorempi painos. Jani menestyi hienosti jo junioriurallaan. Yhteensä Janilla on sekä juniori- että aikuispuoli huomioiden n. 40 SM-mitalia! Kirkkaimpana saavutuksena (ja myös varsin tuoreena!) Jani voitti maamme kärkipelaajan Benedek "Pentti" Oláhin kanssa nelinpelin yleisen Suomen mestaruuden v. 2012! Janin korkein rankingsijoitus aikuisten listalla on 13. Lisäksi Jani on ollut saavuttamassa useita menestyksiä myös SM-sarjassa ja joukkuekilpailuissa nykyisessä joukkueessaan helsinkiläisessä Wegassa.

Henrika Punnonen

s. 5.5.1992. "Henkku" on kiistämättä paras KuPTS:ista lähtöisin oleva naispelaaja. Henkku on pelannut naisten maajoukkueessa ja saavuttanut myös lukuisia SM-mitaleja. Henkku on myös vastannut monen vuoden ajan ansiokkaasti seuramme juniorivalmennuksesta.

Savon Sanomat video 14.5.2009: Henrika Punnonen treenaa huipulla

Iivari Hartikainen

s. 4.8.1981. Iivarillakin on merkittävä junioriura takana. Meriitteihin mahtuu juniorimaajoukkue-edustuksia ja useita juniorisarjojen SM-mitaleja. Henkilökohtaisella puolella mestaruuksia ei ole tullut kaksinpelissä (hopeaa 17-junioreissa 1998), mutta nelinpelissä mestaruus on tullut Nuoriso-SM-kisoissa kahdesti (1999, 2001) alle 20-vuotiaiden sarjassa. Sittemmin Iivari vaihtoi tamperelaisen PT 75:n riveihin ja kehittyi edelleen mestaruussarjatason pelaajaksi. Tampereen vuodet toivat joukkueiden Suomen mestaruuden 2001 sekä hopean 2002. Lisäksi SM-sarjassa tuli kauden päätteeksi kaulaan hopeaa. Iivarin paras kansallinen ranking on 13.

Marko Holopainen

Miko Haarala

s. 12.5.1975 Vaasa. Aiemmat seurat: Kotirannan Kunto (Vaasa), Xircom (Järvenpää), LPTS (Lahti). Vaasassa syntynyt, varttunut ja siten pingisoppinsa saanut Miko Haarala muutti aikoinaan Savon sydämeen "sydämen ääntä kuunnellen". Suomeksi sanottuna, tämänkin päätöksen takana oli nainen. Miko on parhaimmillaan ollut Suomen ranking-listalla sijalla 22. Parhaina saavutuksina mies itse pitää nelinpelissä yhdessä Olli-Ville Halosen kanssa saavutettuja kahta A-SM mitalia: vuonna 2005 pronssia ja 2006 hopeaa. Lisäksi Miko on ollut voittamassa SM-sarjan mestaruutta lahtelaisen LPTS:n riveissä sekä pronssia KuPTS:issa.

Olli-Ville Halonen

s. 23.9.1976